62two

62TWO

”62TWO” (Six-Twentytwo) er et band der består af Sangerinde Brianne 21 år, Saxofonist og Pianist Kian 19 år, Guitarist og Bassist Mikkel 21 år, bassist Jacob 17 år, og Trommeren Kevin Lauritz 19 år. år, Saxofonist og Pianist Kian 19 år, Guitarist og Bassist Mikkel 21 år, bassist Jacob 17 år, og Trommeslager Kevin Lauritz 19 år.
I slutningen af 2.g dannede de bandet ”Sunny Side Up” hvor de begyndte at blive hyret til diverse fester og arrangementer, hvilke i dag har givet en masse fede oplevelser og professionelle erfaringer.

I år 2017 gik bandet i gang med at lave egen musik og bygge et nyt og separeret koncept op under navnet “62TWO”, som de glæder sig til at vise endnu mere frem. En ting de alle har fælles enighed om, er at nyde instrumenternes funktion, og det de bringer til en LIVE koncert – og så elsker de bare at spille sammen!  62TWO har en meget bred musiksmag og elsker at lade sig inspirere af musikgenre som Soul, Blues, R’N’B, Jazz og Pop. De nyder særligt musik der skaber en stemning, inspirerer og drager dem ind i en verden hvor de får lov at reflektere over sangens forskellige aspekter. De nyder rigtig meget at udforske nye sider af sig selv gennem musikkens verden.

Mikkel er opvokset i Smørum. Jacob er opvokset i Skovlunde mens Brianne, Kian og Kevin er opvokset i Ballerup. Tilfælles har de fire gået, siden de var helt små, på Ballerup Musikskole, hvor bl.a. Brianne og Kevin har været talentelever i mange år mens Kian fortsat er. Brianne og Mikkel blev student i sommeren 2017 på Borupgaard Gymnasium i Ballerup, og har igennem hele gymnasietiden, spillet en masse musik og deltaget aktivt i diverse musik koncerter/projekter. Det var i Borupgaards gymnasiums øvelokaler ”Sunny Side Up” blev dannet og Kevin er siden hen blevet en del af bandet hvor hans dygtige jazz elementer har præget bandets lyd positivt. Jacob er bandets nyeste medlem og hans fede grooves er til at høre når de spiller.