62two

62TWO

Vores navn er ”62TWO” (Six-Twentytwo) og vi er et band der består af Sangerinde Brianne 21 år, Saxofonist og Pianist Kian 19 år, Guitarist og Bassist Mikkel 21 år, bassist Jacob 17 år, og Trommeren Kevin Lauritz 19 år. år, Saxofonist og Pianist Kian 19 år, Guitarist og Bassist Mikkel 21 år, bassist Jacob 17 år, og Trommeslager Kevin Lauritz 19 år.
I slutningen af 2.g dannede vi bandet ”Sunny Side Up” hvor vi begyndte at blive hyret til diverse fester og arrangementer, hvilke i dag har givet os en masse fede oplevelser og professionelle erfaringer.

I år 2017 gik vi i gang med at lave egen musik og bygge et nyt og separeret koncept op under navnet “62TWO”, som vi glæder os til at vise endnu mere frem. En ting vi alle har fælles enighed om, er at vi nyder instrumenternes funktion, og det de bringer til en LIVE koncert – og så elsker vi bare at spille sammen! Vi har en meget bred musiksmag og elsker at lade os inspirere af musikgenre som Soul, Blues, R’N’B, Jazz og Pop. Vi nyder særligt musik der skaber en stemning, inspirerer og drager os ind i en verden hvor vi får lov at reflektere over sangens forskellige aspekter. Vi nyder rigtig meget at udforske nye sider af os selv gennem musikkens verden.

Mikkel er opvokset i Smørum. Jacob er opvokset i Skovlunde mens Brianne, Kian og Kevin er opvokset i Ballerup. Tilfælles har de fire gået, siden de var helt små, på Ballerup Musikskole, hvor bl.a. Brianne og Kevin har været talentelever i mange år mens Kian fortsat er. Brianne og Mikkel blev student i sommeren 2017 på Borupgaard Gymnasium i Ballerup, og har igennem hele gymnasietiden, spillet en masse musik og deltaget aktivt i diverse musik koncerter/projekter. Det var i Borupgaards gymnasiums øvelokaler ”Sunny Side Up” blev dannet og Kevin har siden hen blevet en del af bandet hvor hans dygtige jazz elementer har præget bandets lyd positivt. Jacob er bandets nyeste medlem og hans fede grooves er til at høre når vi spiller. Vi har været med i Mere Monitor 2.0 og vi har valgt at melde os igen til Mere Monitor 3.0 for at udfordre os selv endnu mere som band og få endnu flere nye og spændende oplevelser.