Berg

BERG

På Askov Efterskole ved Vejen, sad den dengang 17-årige, som nu går under kunstnernavnet Berg (Alberte Kragh) fra Ballerup og skrev sange. Hjertet var knust efter et halvt års stormende teenage-forelskelse. Berg var omgivet af marker og uoverskueligt mange nye mennesker og netop derfor griber Berg sin guitar og bliver ved med at spille og spille. Den ene hjertegribende sang efter den anden vælter ud og melodierne bliver hurtigt til allemandseje i det nye fællesskab af efterskoleelever. Siden har Berg været vanvittig produktiv og har nu skrevet et helt album. Berg har,siden at hun var 13 år gammel, delt sine sange på Facebook og Youtube og fået en god fast fanskare. Genren er indie og teksterne er på dansk med en historiefortælling, som er inderligt aktuel og relevant for Bergs fanskare.

Det har givet igen, og hun står på nuværende tidspunkt med 4 singler på spotify, hvoraf to af dem er endt på lister som bla. “New Music friday” - og med næsten 100.000 afspilninger på ét af numrene, er hun total klar til at sparke endnu mere røv.

Berg er signet hos  “Christopher Entertainment” hvor de både hjælper med booking, og manegement. Berg takker holdet bag sæson 2 for, for hun var nemlig også en del af sæson 2, hvoraf meget af hendes karakter er blevet skabt, med kærlighed, omsorg, og et pres (hun nogle gange har haft lyst til at slå én i hovedet over).
Berg elsker at stå på en scene. Dette er uden tvivl derfor hun er så passioneret, i sin musik.
Berg har boet i Ballerup kommune hele sit liv.

Berg har netop modtaget Ballerup kommunes talentpris.

Berg – Over Hovedet – Live i Baltoppen

Berg – Berg – Finalshow 3.0 – Live i Baltoppen 14. december 2019

Berg – 19 – Musikvideo

Berg – 20 – Musikvideo