Byrlund

Byrlund

Hendes navn er Camilla Byrlund, men når hun optræder, blot Byrlund. Hun bor i Smørum med min kæreste, Mathias, som støtter meget op om hendes musik. Når hun ikke bruger tid på at synge og skrive sange, læser hun til lærer på Frederiksberg, hvor hun blandt andet har planer om at uddanne sig til musiklærer. Allermest drømmer Byrlund dog om at kunne leve af at synge. Hun har deltaget i Mere Monitors sæson 2, hvor hun har gennemgået en stor udvikling. Gennem Mere Monitor er jeg blevet bekræftet i, at det er i musikken mit hjerte ligger, men samtidig har det også været med til at udvikle mit selvværd positiv, fortæller Byrlund.

Byrlund er arbejdsom, hårdtarbejdende og har store krav til sig selv. Indtil videre har hun skrevet meget stille og rørende sange, hvilket også er en genre der klæder hendes stemme godt. I sæson 3, vil hun også gerne prøve kræfter med noget mere poppet, netop for at udfordre sig selv performancemæssigt.

Byrlund har skrevet sange med Julie Stella, som har været med i Mere Monitor, og arbejder professionelt som sangskriver idag.

Byrlund live fra Mere Monitor finalshow 3.0 – Baltoppen Live 14. december 2019

Byrlund – Toture House – Live i Baltoppen