BERG

       BERG

 

På Askov Efterskole ved Vejen, sad den dengang 17-årige, som nu går under kunstnernavnet Berg (Alberte Kragh) fra Ballerup og skrev sange. Hjertet var knust efter et halvt års stormende teenage-forelskelse. Berg var omgivet af marker og uoverskueligt mange nye mennesker og netop derfor griber Berg sin guitar og bliver ved med at spille og spilleDen ene hjertegribende sang efter den anden vælter ud og melodierne bliver hurtigt til allemandseje i det nye fællesskab af efterskoleelever. Siden har Berg været vanvittig produktiv og har nu skrevet et helt album. Berg har, siden at hun var 13 år gammel, delt sine sange på Facebook og Youtube og fået en god fast fanskareGenren er indie og teksterne er på dansk med en historiefortælling, som er inderligt aktuel og relevant for Bergs fanskare.

 

 

Berg's Inspirationskilder: Marie Key, Mads Langer & Daughter

          

 

 

 

 

I slutningen af Juni 2018, udgav Alberte sin nyeste video "19" og den har fået super mange positive respons. Giv den en lytter eller 2 !

Vil du gerne kunne følge med i Alberte's karriere ? så kan du følge hende på Facebook, hvor der bliver lagt flittigt ud af datoer hun spiller koncerter. Alberte ( Berg ) var "Ugens Artist" hos Mere monitor i uge 19, det kan du læse mere om her https://meremonitor.dk/uge-19-berg/ 

 

Rigtig god fornøjelse 🙂