Julie Stella

          Julie Stella

 

Julie Stella er en sangskriver som har skrevet sange siden hun var helt lille. Julie er 23 år og har hele sit live lavet noget med musik. Hun var i et bandt i folkeskolen, og valgte musiklinje på både efterskolen og gymnasiet. Ud over musikken i skolen, har Julie også haft musikundervisning vednsiden af, på Ballerup musikskole.
Julie har sunget i kor på både gymnasiet og på musikskolen, og synes at stemmen er et fascinerende instrument, da der ikke rigtig er grænser for, hvad man kan få ud af den. Julie Stella vil gerne leve af at skrive musik til andre, i både ind- og udland, derfor er alle hendes tekster også på engelsk. Julie finder meget af sin inspiration til teksterne fra sin hverdag, og sit eget liv, men også fra historier som hendes venner eller andre fortæller hende. Julie går meget op i at prøve at bibeholde sit legebarn, og den fantasi som børn nu har, da det kun er fantasien der sætter grænser for, hvad der kan blive skrevet sange om, og hvordan man kan fortolke et emne. 

Lige nu bruger Julie alt sin tid på musikken, og der går ikke en dag uden nye ideer, og tanker omkring det hele. Samtidig bruger Julie meget af sin tid på, at få mere viden, omkring musikbranchen ved f.eks. workshops, og søgning på nettet. Der sker mange ting lige nu, og der er mange nye projekter i gang, der går ikke lang tid før vi kommer til at høre noget mere fra Julie Stella.

Julie Stella's Inspirationskilder: 

Ed Sheeran & Lukas Graham

   

Julie Stella udgav denne video til hendes sang "Just"for 1 år siden, giv den endelig en lytter! 🙂 Julie Stella var Ugens Artist hos mere monitor i uge 22 og du kan lære hende meget bedre at kende i hendes ugens artist video lige her  https://youtu.be/HLy75xIVYg0