HoleInTheArticle

Hole In The Article

Hans borgerlige navn er Thomas og han bor i Måløv. Han studere til hverdag på Herlev Gymnasium hvor han lige nu er i 1.G på en STX uddannelse, og deltager i alt musisk på skolen, og de events han nu kan finde udenfor skolen. Udover det optræder han sammen med en ikke-navngivet akustisk trio på forskellige barer og små spillesteder.

I sin fritid slapper Thomas af foran computeren og spiller Minecraft, når han ikke har fat i sin guitar, eller sidder og optager en ny mærkelig idé. Thomas kan godt lide at lytte og prøve at lave "mærkelig" musik. Mærkelig skal forstå's i dette sammenhæng som at han trækker inspiration fra bands som: Nine Inch Nails, Death Grips, Birds of Tokyo, Man or Astro-man, BauHaus, FreeLand, Korn, og Filter.

Jeg prøver mit bedste men jeg forstår intet af hvordan de kan lave deres fantastiske lyde, derfor har jeg også leget en del med bare at bruge støj til at lave musik. Denne "Jagt" på det perfekte har også ledt mig til at jeg har en samling af næsten 200 lyd klip af mig selv der prøver at finde på noget der kan bruges, og indtil videre har jeg... Ja jeg har ærlig talt ikke kunnet finde ud af at finde den lyd jeg kan hører i mit hoved når jeg hører teksten eller riffet. Jeg er multi-musiker (Ifølge min lærer) da jeg har Guitar som hoved instrument, Bas som andet instrument, og derud over kan tage trommer, Cajon, klaver, og syntheziser, fortæller Thomas.

Thomas´mål i Mere Monitor ville være at få bedre kendskab til hvordan man optager bedre, skriver gode tekster, og hvordan man udgiver musik effektivt. Udover det vil han også gerne slå et band sammen under navnet: Hole In The Article da dette altid har været en stor drøm hos ham at have sit eget band og spille fed musik med dem.

Gorillaz – Feel Good Inc – Rock Cover