laerke

Lærke Lærke

Lærke Lærke er navnet på en ung upcoming kunstner, som har spillet musik siden barnsben. Musikken har altid været Lærke Lærkes tilflugtssted, når noget har trængt sig på. Hun formår at skabe en verden med ro til at tænke gennem sin musik, med hendes mørke ny-poppede stemme, og melodier. Hun udgav sin første single ”More than enough” i 2016, hvor hun drog lytterne med ind i et univers, som handler om det at være forelsket i en person som aldrig vil være nok for en. Gennem hendes sange, fortæller hun sin historie fra sit univers, med sange som ”You will be fine”, ”hold om mig” og flere. Lærke Lærke er et meget følsomt og perfektionistisk menneske, og som hun selv siger:

”intet godt kommer af sig selv”.

Hun har skrevet sange siden hun begyndte at kunne skrive, og siden da har hun skrevet en masse sange, både for sig selv men også andre. Hendes tekster er dybe, og hendes fokus og kærlighed for sin sangskrivning er vokset meget hen over de seneste år. Hun skriver både om de ting som alle normale mennesker går igennem i livet, men også om emner som misbrug i hjemmet, som ikke de fleste kender til.

”Det er hårdt at gå i gymnasiet og knokle så meget i ens fritid, og stadig vide at kun dine venner, bekendte og få andre folk kender til hvem du er”.

Det er på daglig basis en kamp for Lærke Lærke, at både have, skole, afleveringer, koncerter og samtidig passe det hun allermest holder af, nemlig musikken.

More Than Enough – Lærke Lærke