Soulxmind

SOMA

Marcus og Martin mødte hinanden i Ungdomskulturhuset Vognporten, hvor de hurtigt fandt ud af at de havde samme musiksmag og begge brænder for at lave musik til hverdag. De har siden da brugt en masse tid og energi på at lave musikken de gerne vil lave. Marcus og Martin er glade for lange, intense sessions i studiet, så de kan få lov at udfolde sig kreativt med så få forstyrrelser som muligt.
Det betyder at det energiniveau de har i studiet er højt og de bruger hinanden til at få ideer til hvad der skal ske med det enkelte nummer.

SOMA fokuserer på at rap ikke bare er rimene digt med variere tempo og går derfor op i at kunne lave varierende lyd, lige fra hårdt Trap-rap til følsom LoFi-hip-hop.

Både Marcus og Martin har en gymnasial uddannelse fra Borupgaard Gymnasium. Martin gik på den musikrelaterede linje med Musik og Engelsk som hovedfag. Martin har spillet som DJ til gymnasieferster, brylluper, til arrangementer i Baghuset og endda på Furesø Festval efter Ude Af Kontrol og før BERG. Derudover har Martin spillet saxofon i 7 år.

Marcus gik på den sprogrelaterede linje med Dansk, Engelsk, Tysk og Psykologi som hovedfag. Marcus har tidligere haft startet en rapgruppe, som desværre blev opløst da anden parten i daværende gruppe ikke ville det til samme grad, som Marcus selv. Marcus har også tidligere været forsanger i et rockband fra han var 12-14 år. Dette droppede han dog, med drømmen om rap i stedet.

SOMAS MÅL - Lære mere om musikken som branche - Få kendskab til flere samarbejdsmuligheder - Udgive en EP med 4/5 sange - Skabe et godt og bredt netværk - Skabe en fanbase - Opnå godt greb om PR. - Åbne op for karrieremuligheder i musik.

Soma live til Mere Monitor Sæson 3´s afslutningsshow i Baltoppen Live