Uge 16 – Tobias Kirk

Ugens Artist uge 16 - Tobias Kirk

Tobias Kirk's Inspiration

 

 

Tobias Kirk er 22 år og bosat i Ballerup. Han har lige siden han var helt lille, elsket at synge og optræde. Til et hvert familie arrangement, stod han altid og optrådte for dem allesammen, lige fra at synge en sang eller to, til at få samlet alle børnene til en lille teaterforestillingen.

Igennem en årrække har han beskæftiget sig meget med skuespil, primært musicals, hvor han de senere år har haft en del solosang. Tobias startede til musical, han eksperimenterede selv med at skrive sange og kombinerede det med en stor rolle i Ballerup Ungdomsskoles musical ”Lykkeby” (2017). Her stod det klart for ham, at det var dét han brændte for: det musikalske univers! Derfor er han nu en del af Mere Monitor i håb om, at det kan bane vejen for hana videre udfoldelse med musik og sang.

Igennem processen af hans første single ”Sidste Minut” som udkommer i starten af 2018 og de første koncerter, har han fået endnu større lyst til at beskæftige sig med musikken og føler at han bare i processen med denne ene sang, har dygtiggjort sig en del.

Primært er hans musikstil pop, og mhans sange kan handle om alt lige fra kærlighed til mennesker og livet. Tobias bliver inspireret af de små og store ting han ser, oplever og føler i min hverdag i helt almindelige dagligdags gøremål som fx at køre bil, vente på stationen/busstoppestedet: være i skole/på arbejde, børste tænder, se tv o.s.v. Derudover handler Tobias's sange meget om hans følelser, drømme, den måde han ser livet, ham selv og alle andre mennesker på om om der hvor han er i livet.