Uge 23 – Caylie

Ugens Artist uge 23 - Caylie

Kan man høre en følelse? Det kan man, mener den 20-årige singer/songwriter Caylie, og netop dét, har hun fokus på, når hun skriver og ikke mindst optræder med sine sange. For Caylie er scenen derudover et frirum, hvor ingen forudindtagede forventninger kan begrænse hendes musikalske udtryk og væremåde. 

Caylie er en upcoming artist, opvokset i forstæderne til København. Hun har sunget hele sit liv, og med tiden er sangstemmen blevet et uundværligt værktøj og passion, hun ikke kan leve foruden. Her er det særligt måden, man kan udtrykke følelser på, der for Caylie er helt unik.  Det er dog ikke kun det at synge, som Caylie brænder for, men i det hele taget at underholde og performe på scenen, som for hende, er en lige så vigtig del af at optræde. Som mange andre unge mennesker oplever Caylie tit at blive puttet i en ”kasse” i alle slags sociale sammenhænge. Scenen er dermed et frirum for Caylie, hvor ingen forudindtagede forventninger kan præge eller begrænse hendes musikalske udtryk og væremåde. Hendes mål er at efterlade et stærkt indtryk hos publikum hver gang hun optræder. 

Genren kan bedst beskrives som electro-pop, hvor dybe budskaber og en solid attitude kombineret med catchy melodier skaber et karismatisk lydunivers, der changerer imellem det mørke og håbefulde. Resultatet taler for sig selv. Caylie er i fuld sving med at skrive musik, hvor følelserne er i højsædet og klar til at møde den danske musikscene. 

Caylie's Inspiration