Uge 6 – LeXander

Ugens Artist uge 6 - LeXander

LeXander's Inspiration

Melankolsk Musik, SLY, RnB

Alexander, som også går under navnet "LeXander" når han er på scenen, er en ung fyr der har en stor passion for musik. Han bruger meget ,hvis ikke næsten alt, af sin tid på at lave musik. Det sidste årstid er han begyndt at producere beats, som nu også er en ting der fylder meget for ham. Han begyndte for 4 år siden at åbne øjne for musikken, 2 år efter begyndte han virkelig at få smag for det og besluttede sig for at prøve at komme til at leve af den, siden hen har han haft mange bolde i luften med både at skrive sange og producere for andre da dette også var en udfordring for ham. Heldighvis har han fra start været så heldig at komme under vingerne på folk der allerede var i musik branchen og nu sat sine ben i Mere Monitor projektet, hvor han har sat sit eget præg.

Den dag idag, har han indtil videre udgivet 2 musikvideoer på youtube, 2 singler på Spotify og 1 enkel debut single ,som mange kender som "Jeg Kan Give Dig", som ligger på soundcloud.

Han har planer om at nå meget længere ud med sine ideer og sin musik i fremtiden, da han er igang med at starte en ny gruppe op, som skal producere og skrive sange til ham selv og andre.