WORKSHOPS

De bands / artister der er med i "Mere Monitor vil komme igennem en masse undervisningsforløb, i form af forskellige workshops. Her er eksempler på nogle af de workshops vi tidligere har afholdt, men i sidste ende er det bands og artisterne i Mere Monitor der bestemmer hvad de ønsker vi skal satse på af workshops, masterclasses eller kurser.

Eksempler på workshops:
Visuelt udtryk (Find dit eget originale udtryk/udtryksform, og bliv inspireret af dig selv ikke det de andre gør)
Management (hvad laver et management, hvor finder man den/det rette match, hvad koster det mm.)
Publishing (hvad er publishing, hvordan administrerer man det, hvor finder man et publishing selskab)
Digital selvudgivelse (gennemgang af div. Muligheder for udgivelse og distribution, lokalt og internationalt)
Marketing (hvordan markedsfører man sig selv?, hvad er der af alternativer)
Branding – foto, video, styling, (udvikling af eget Brand og materiale)
Performance - dans m.m. (hvad er en koreograf, hvorfor er sceneshow nødvendigt? Udvikling af eget show)
Eventplanlægning (hvad kræver det at lave en koncert fra bunden)
Tour produktion (planlægning og logistik samt budget)
Booking ( hvad gør en Book’er, hvad koster det, hvad kan jeg gøre selv,
Jura ( forstå de forskellige kontrakter)
Coaching / Psykologi ( bliv psykisk stærk og lær’ at det ikke kun er ”rockstar” på scenen og Jack Daniels det handler om)
PR (Radio, promo, Dj pools, tv programmer, Social media)

Her kan du se nogle af de undervisere vi arbejder sammen med, og flere kommer hele tiden til.

Workshop med Paw Lagermann
Foto Workshop med Frank Visler

Projektleder: Jimmi Abildgaard

papa
Kunstnernavn - Papa Branca
Jimmi styrer alle deltagerne gennem hele projektet, og er den der har ansvar for alt fra A-Z, i samarbejde med leder af Ungdomskulturhuset Vognporten, Frank Weinberger. Jimmi har i mange år arbejdet som producer, og har lavet musik til film, tv, samt produceret plader for mange kunstnere. Jimmi er lokal fra Ballerup, og har hjulpet mange unge i Ballerup med at lave musik. Jimmi vil være fuld tid til rådighed for alle musikerne, og vil være ham der til dagligt producerer deltagernes musik, i samarbejde med nogle af de andre dygtige producere vi har tilknyttet.

Production: Paw Lagermann

paw

Paw Lagermann er mest kendt for at være en del af den danske dance- og popduo Infernal, som han dannede sammen med Lina Rafn i 1997.

Infernal består af Paw og Lina, som sammen står for skrivning af tekst, melodi, musik, produktion, fremførelse samt overordnet idéudvikling på alt visuelt materiale (hjemmeside, videoer, billeder osv.). 

Udover Infernal producerer Paw musik for mange andre kunstnere.

 Paw laver i ”Mere Monitor” en Q&A workshop, hvor der kan stilles spørgsmål, og Paw vil fortælle om hvordan han arbejder med musikken.

Fotograf: Frank Visler

visler

Fotograf for rigtig mange danske musikere, stor erfaring med produktion af bandfotos og bandprofiler.

Frank har taget de fleste billeder af alle artisterne i sæson 1, af Mere Monitor og han har været fotograf på de fleste af musikvideoerne.

Projektplanlægning, koncert/event planlægning m.m. : Frank Weinberger

PROFIL
Frank har været leder i Ungdomskulturhuset Vognporten siden 1998. Han har før det arbejdet i både musik og film branchen. Frank har mange års erfaring i at lave koncerter og events. 

Performance / Styling: Inez Gavilanes

Inez portrætfoto 1

Inez (født Tina Inez Gavilanes Granda) er en Dansk sangerinde som synger latin-inspireret popmusik. Hendes første single "Stronger", fra 2005, lå hele 30 uger på den Danske Dancechart. Det var også denne single, der var med til at gøre hende kendt. Inez har desuden skrevet kontrakt med det Amerikanske pladeselskab Tommy Boy. I Oktober 2007 var sangen "Stronger" placeret som #7 på den Amerikanske Billboard-hitliste i kategorien Hot Club Play Top 50.
Inez var fra 2008 til 2010 medlem af pigegruppen Sukkerchok.
Inez er desuden forfatter til børnebogsserien Kærlighedsdukkerne og arbejder idag som forfatter og oversætter.

Koreograf: Mai-Britt Catrine Holsbøl

maibritt

Maibritt er en dansk danselærer, koreograf og tv-vært. Hun startede som lille til dans og udviklede gennem årene sit talent til dans ved koncerter i udlandet. Mai-Britt er tidligere vært på The Voice TV i programmet Ucensureret. Først sammen med Stine Kronborg og senere med Mascha Vang. Hun har været med i flere musikvideoer for eksempel for Infernal. I januar 2004 var hun danser i Krøniken, afsnit 1. Hun har været koreograf for ungdomsmusicalen Past Forward i Brøndby i 2007. Mai-Britt har danset for rigtig mange danske og internationale kunstnere igennem sin karriere. Hun har netop startet sit eget dansestudie Jack Studio.

Booking, PR & Radioplug: Sascha Rosing

Sascha

Sascha Rosing har arbejdet med booking, PR, Radio Plug og management igennem de sidste 8 år, hvor hun har arbejdet med nogle af underholdningsbranchens mest betydningsfulde kunstnere.

Sascha har bl.a. arbejdet som PR Manager/Radio Plugging for ArtPeople (Rasmus Seebach, TopGunn, Ankerstjerne, Marwan, Anders Matthesen m.fl.), Booking Manager for PRIME Booking (L.O.C., Gilli, Kesi, Medina, Ude Af Kontrol, Jimilian m.fl.) samt Urban A&R/PR Manager for Playground Music (Benal, Pede B., Adele, Rasmus Walter, Lauv, Sebastian, Clara Sofie, Danni Toma m.fl.).

I Saschas nuværende arbejde som Urban A&R/PR Manager på Playground Music, består hendes arbejde i at finde og udvikle nyt talent til pladeselskabet indenfor urban-genren. Hun arbejder med alle aspekter af en udgivelse og er med i processen fra start til slut og hendes arbejdsopgaver består bl.a. af product management, promotion, radio plugging og kontraktforhandling.

Sascha kan lære dig meget mere om musikbranchen og hvordan du kan opnå en pladekontrakt eller udgive selv.

SASCHA ROSING
URBAN A&R / PR MANAGER

Publishing, Koda, Jura m.m: Finn Andersen

finn

Finn Andersen har igennem 15 år arbejdet på kryds og tværs i den Danske musikbranche. Idag driver han UnitySound, som blev etableret i 2008 som en udspringer af det legendariske Sweet Silence Studios. Det startede oprindeligt som et lille uafhængigt distributionsselskab med in-house promotion. Sidenhen udvidede de aktiviteterne med booking og label og i 2010 ændredes fokus helt til management og exploitation.

Marketing/ Promo: Karina Larsen

karina

Karina har 15 års erfaring i den Danske musikbranche. Startede tilbage i 1999  på Mega Records og har siden arbejdet med artister som Erann DD, Infernal, Big Fat Snake, Camille Jones, Filur, MFS og mange andre. Hun har været alle musikbranchens roller igennem fra PR, management til markedsføring og tourbooking.
Ved siden af Remote Music driver hun merchandise firmaet Slap Me! der håndterer og fremstiller t-shirts og bandmerchandise generelt, samt shopløsninger for mange både upcoming og etablerede artister.