DELTAGERE

Her er deltagerne i Mere Monitor - Sæson 1. 

Læs om dem eller se deres musikvideoer som vi har produceret for dem.

  Sparkhouse

Sparkhouse er et band med store ambitioner og drømme. De er flyttet tilbage til Danmark efter halvandet år i London, hvor de flyttede over sammen som band for at spille musik.

Nu er de tilbage i Danmark med en masse inspiration og energi, som de ikke kan vente med at vise både Ballerup og resten af danmark.

Med i bagagen har Sparkhouse også en masse gode historier, som de har omsat til nogle fede sange. Indspilningen af de nye sange vil ske, når de har fundet det helt rigtige sted, som kan indfange essensen af deres dannelsesrejse.

facebook SparkhouseOfficial  www-high-quality-png sparkhouse.dk/

  Sebastian Dahl

 Sebastian Dahl er sing-a-songwriter med tårnhøje drømme.

Sebastian er 20 år og har helt fra spæd haft musik i sit liv. Som 8-årig startede Sebastian til klaver og blev hurtigt grebet af musikken. Der gik ikke længe før, at han fangede ideen om at skrive sit eget. Sebastian har siden skrevet utallige sange og melodier, som han har optrådt med på alt fra småcafeer og skoler, til bryllupper.

Sebastian er top motiveret og arbejder dagligt på at blive professionel og leve af sin musik. For at hjælpe drømmen på vej, modtager Sebastian ugentlig sangundervisning på Ballerup Musikskole, medvirker i kor og bands, og spiller så meget som muligt.

facebookwww.facebook.com/sebastiandahlmusic

  LeXander

 LeXander hedder til dagligt Alexander og er en super positiv person, som bruger meget tid med sin kæreste, venner og famillie.

Han har altid haft en passion for musik, men først nu her efter 2 år er han begyndt at dyrke den.

Alexander har sit eget studie hjemme hos sig selv, hvor han bruger meget tid på at øve sin stemme og skrive sine sange.

Alexander er urolig åben og imødekommende og elsker at tale med nye mennesker.

Tøj og mode er en vigtig del af Alexanders liv og en af de ting, der også bliver brugt meget tid på.

facebook  www.facebook.com/engklint

   Julie Stella

 julieJulie Stella er sangerinde og sangskriver og selvom hun har optrådt og givet koncerter, så vil hun dog allerhelst skrive sange til andre.

Julie er 20 år gammel, går på musik linjen i gymnasiet og har altid elsket musik. Hun har skrevet sange siden hun var 12 år gammel, hvilket førte til en plads i Børnenes MGP 2009 på DR med en af hendes egne sange.

Julie har fået sangundervisning på musikskolen i Ballerup og har desuden valgt at koncentrere sig om at skrive sange på engelsk nu.

 

facebook  www.facebook.com/julie.ladegaard

  Cloudy Avenue 
Cloudy Avenue er et moderne rock band på vej ud i verden.

Bandet består af et par unge mænd fra Ballerup, som er indbegrebet af rock, når det er bedst!

Medlemmerne i bandet er fra vidt forskellige verdener og det har de udnyttet til deres fordel. Derfor rummer deres musik mange forskellige faktorer indenfor rockgenren.

På trods af deres moderne udtryk hversætter Cloudy Avenue også fordelene ved det traditionelle og anderledes, da forskellighed lægger til grund for bandets eksistens.

facebook  www.facebook.com/cloudyavenue    www-high-quality-png  cloudyavenue.com/

  Spirit of M

spiritSpirit of M består af Marck, Lasse Bregninge og Kasper Hansen.

De spiller musik, fordi de elsker det. De bruger musikken når tingene ikke lige kører på skinner og ligeså meget når tingene kører. Dog bliver der oftest skrevet nye sange, når tingene ser mørke ud. Lige nu og igennem de seneste år er det bandet der har drevet dem, når tingene ikke gik som de skulle.
Som Spirit of M selv skriver; “ Meget kan klares med en øver og nogle nye sange”

De håber hver især at, det bliver til noget større og det er netop derfor at de har valgt at deltage i Mere Monitor.

facebook  www.facebook.com/spiritofm

   Moneytearz

 moneytearzMoneytearz startede for et par år siden, hvor de en dag sad et par tætte gutter og besluttede at danne en rap gruppe. Hvad fanden skulle vi hedde tænkte vi, snakken gik frem og tilbage før det virkelig gik op for os at penge er lige med ødelæggelse, og da opstod navnet Moneytearz (penge og tårer). Det der motiverede dem var hvor de kom fra. Først og fremmest kom alle tre til landet som flygtninge fra krig, og dette var med til at gøre dem til dem de er i dag. Deres raps er baseret på egne oplevelser. Inspirationen er 2pac, 50 cent T.I og Gradur. Uden musikken ved de ikke hvor de var endt i dag

facebook  www.facebook.com/abdul.hakizimana.1

  VBT

vbtVictor Bowman, bedre kendt som VBT,  har mere en bevist sit værd som rapper. I 2015 udgav han sin første single, hvor han rappede om de ting, der på det tidspunkt stod ham nærmest. Singlen fik stor opmærksomhed i undergrunden.
Victors tekster er inspireret af nutidens samfund og det miljø han opholder sig i.

Når det kommer til at optræde har Victor god erfaring. Han har blandt andet varmet op for Djämes Braun og mange andre.

facebook  www.facebook.com/victor.bowman.520

VBT - Sort Hjerte

Posted by Mere Monitor on Monday, May 8, 2017