Om Mere Monitor

Mere Monitor - Next Level

Mere Monitor højner kompetencerne hos de unge, der gerne vil dyrke musik som kunstform, og som har ambitioner med deres musik. Vi giver de unge musikere en platform hvor de kan dyrke deres interesse, og udfolde deres kreative evner. Det gøres med workshop med professionelle branchefolk, og læringsforløb, med indspilninger, koncerter, musikvideoproduktion og meget mere. Desuden bruges der energi på at inddrage de unge i alle beslutningsprocesser, så de selv er med til at sætte deres præg på projektet, og så de lærer noget om at tage et ansvar, både for egen læring og deres karriere. Et af hovedfokus områderne i Mere Monitor er fællesskab. Mere Monitor skaber kæmpe sammenhold og spændende samarbejder mellem alle deltagere på tværs af musikgenrer og aldersgrupper.

Mere Monitor – Next Level arrangeres som et samarbejde mellem Ungdomskulturhuset Vognporten, Ballerup Musik- og Kulturskole samt Ballerup Ungdomsskole. Det bliver en del af de 3 institutioners fælles fokus på talentudvikling af unge. Det sker desuden i tæt samarbejde med kulturinstitutionerne i kommunen, som f.eks Baltoppen LIVE, Klubberne & Baghuset

 Rekruttering

Mere Monitor er for alle unge musikere i Ballerup Kommune, eller med tilknytning til Ballerup. Studerer eller arbejder man i Ballerup, kan man være med.

Der er åbent for at alle bands, musikere, producere, sangskrivere, solister m.m. kan tilmelde sig. Flere tidligere deltagere i Mere Monitor inviteres desuden med, så de kan videregive deres erfaringer, og virke som mentorer for nye talenter.

Talentudvikling

Er man sanger eller musiker og vil arbejde med sit talent, så er Mere Monitor stedet hvor man kan få et godt netværk sammen med andre unge, Et af målene er at få de dygtige talenter, med i bands eller ud som dygtige solister. Så om man har en god sangstemme, eller spiller den fede guitar, og drømmer om at komme ud på landets scener, eller få udgivet sin musik, så kan Mere Monitor få den drøm til at gå i opfyldelse.

 Frivilligt engagement

Som en del af projektet skal der afvikles koncerter, slæbes udstyr, laves musikvideoer, tages billeder, laves grafisk arbejde, sys kostumer, lægges sminke og meget, meget mere. Til dette søger vi også en masse unge frivillige, som syntes det er spændende at arbejde med musikbranchens mange elementer.

 Faciliteter

Vi råder over topprofessionelle faciliteter i Mere Monitor. Som professionelle lydstudier, spillested, professionelle faciliteter til optagelse og redigering af musikvideoer, droner, fotostudie og øvelokaler.

Workshops / undervisning

Vi afholder en lang række workshops for deltagerne. Med spændende folk fra musik og mediebranchen, samt professionelle artister/ kunstnere. Desuden vil lærere fra Musik og Kulturskolen samt Ungdomsskolen indgå som undervisere.

Eksempler på workshops: Sangskrivning, Mixing, Mastering, Produktion, Visuelt udtryk, Management, Publishing, Marketing, Branding, Performance, Coaching, Stresshåndtering, PR og meget mere

Nå dine mål

Mere Monitor fokuserer på at de unges personlige mål og drømme, og gør hvad der skal til for at de skal gå i opfyldelse. For mange af de artister der har været med i de tidligere sæsoner, er det lykkedes og vi har opnået fede resultater. F.eks. har Danser Med Piger, Bree Carter, Berg, Saxe, Sebastian Dahl m.fl. været med i Mere Monitor.