Partnere

Partnere og Støtter

Mere Monitor har rigtig mange samarbejdspartnere, som hjælper og støtter op om projektet. Her er nogle af dem vi samarbejder med.

Stor tak for al den støtte de yder til os.


Ballerup Musik- & kulturskole tilbyder muligheden for at få et uvurderligt indhold i livet - for resten af livet.
Med et højt undervisningsniveau tilbyder de et forstudie til en videreuddannelse på konservatorier
og universitet eller til en karriere som musiker, sanger eller danser.
Men skulle ambitionerne ikke sigte mod en professionel karriere, så tilbyder de ikke kun en hobby for livet, men også en glæde ved selv at udøve musik.


BASK/Ballerup Ungdomsskole er et gratis kommunalt tilbud til alle unge der bor i Ballerup Kommune og som er fyldt 13 år eller går i 7. klasse.
Man kan deltage i deres aktiviteter til og med 18 år. Dog kan man i teaterafdeling deltage til man er 25 år, og være med til at lave deres meget kendte og legendariske musicals.


Ballerup Kommunes teater og musikhus. Her finder man bl.a. B-Promoter, som er et tiltag for unge der er med til at sætte dagsordenen på et større spillested. B-Promoter har en meget central rolle i Projektet og de grupper / artister der er med i "Mere Monitor" vil få et tæt samarbejde med denne gruppe af unge.

Baltoppen Live lægger også hus til Mere Monitors store koncerter.


Ballerup Bladet støtter Mere Monitor med gode omtaler og annoncer. Desuden laver Mere Monitor og Ballerup Bladet en række koncerter på kirketorvet i Ballerup


Musisk Samråds formål er at formidle og fremme musik/kulturelle aktiviteter til publikum, presse og medlemsforeningerne , samt forestå større fælles arrangementer i Baghuset. Og helt i husets ånd har også øvrige kulturelle foreninger, kommunen og andre haft lejlighed til at fylde huset med sang, teater, musik og dans, og stadigvæk bobler og syder BAGHUSET af nye initiativer og musiske arrangementer

Professionel mixing kvalitet til overskuelige priser for artister, producere og pladeselskaber. Uanset din lokation er OnlineMixing den nemmeste vej til et professionelt resultat.


Ballerup Musikfest drives af en privat forening, som hvert andet år i ulige år afholder en musikfest i Ballerup bymidte primært med deltagelse af amatørorkestre, kor og danseensembler fra ind- og udland. Alle der tilrettelægger og deltager i Musikfesten er frivillige og ulønnede. I 2015 deltog mere end 1000 musikere fra 8 lande, og mere end 100 frivillige. Alle Ballerup Kommunes lokale amatørorkestre optræder på musikfesten.


Lautrupgaard Musikfabrik
er Ballerups Musikskole for voksne der giver indhold i hele livet.
Store som små kor eller orkestre samt diverse bands glæder alle de mange tilhørere i Ballerup og ikke mindst dem selv.
På Lautrupmusik.dk kan du sikkert finde det, der lige vil passe dig.
De mange Kor/orkestre/bands/grupper deltager i hele Ballerups kulturliv året rundt.


Boligselskaberne AAB og Baldersbo har samarbejdet med Ballerup Kommune i de sidste 5 år om at gøre Hede- og Magleparken til et bedre og mere trygt sted for områdets beboere.

Fokus har især været på børn og unge og hvordan man kan give dem et bedre og mere indholdsrigt fritidsliv. Hedegaven samarbejder med Mere Monitor omkring vores koncerter, og vi er med til deres årlige store torvedag.


Ballerup ungdomsråd er unge mellem 15 og 25 år fra forskellige områder i Ballerup Kommune. De er de unge talerør over for politikerne, men deltager også i mange kulturarrangementer, som frivillige. Ungdomsrådet laver Rytmescenen under Ballerup Musikfest.


Ungdomskulturhuset Vognporten er for alle unge i Ballerup Kommune i alderen 15-25 år.
Det er de unge der bestemmer hvordan huset skal tegne sig.
Huset drives så vidt muligt af frivillig arbejdskraft indenfor målgruppen 15-25 år, med et minimum af professionel assistance.


Baghusets rammer og beliggenhed i hjertet af Ballerup, kun et togfløjt fra Ballerup station, har nedbrudt alle kulturelle grænser. Her er plads til alt, fra teater og revy over folk-genren og jazzaftener til det ultimative rock og klassisk, ja endda udstillinger af forskellig art er i rette element. Såvel kunstnere og musikere, som gæster elsker stedet, de vender alle tilbage.


Mange af Ballerup Kommunes klubber har stærke traditioner med musik. Og mange af klubberne har gode faciliteter for de unge. Klubberne lave bl.a. en årlig tilbagevenden koncert for alle deres bands, kaldet klubstarz.


Ballerup Kommune, giver økonomisk støtte til Mere Monitor.